"Kazanmak için herşeyi yapın!"

Trabzonspor  teknik direktörü Vahid Halilhodzic, futbolcularla birebir ilişkilerini geliştirerek takım ruhunu yakalatmayı amaçlıyor,  "Kazanmak için her şeyi yapın" diyerek, mücadele edenin formayı kapacağı mesajını veriyor. Bordo mavililerde yeni sezon ö

"Kazanmak için herşeyi yapın!"

Trabzonspor  teknik direktörü Vahid Halilhodzic, futbolcularla birebir ilişkilerini geliştirerek takım ruhunu yakalatmayı amaçlıyor,  "Kazanmak için her şeyi yapın" diyerek, mücadele edenin formayı kapacağı mesajını veriyor. 

Bordo mavililerde yeni sezon öncesi forma kampa savaşı kızışmaya başladı. Antrenmanlarda oldukça hırslı davranan oyuncularının performansını alkışlayarak tebrik eden Boşnak teknik direktör, tüm oyuncularla birebir ilişkilerini geliştirerek, takım ruhunu yakalatmak istiyor. Antrenmanlarda hırsı daha da artırmak isteyen Halilhodzic, "Agresif olun ancak birbirinizi sakatlamayın" diyerek, antrenman maçı olsa bile kazanmanın önemli olduğuna vurgu yapıyor. 'Kazanmak için herşeyi yapın' diyerek mücadele edenin formayı kapacağı mesajını veren Halilhodzic, tüm futbolculara bireysel yeteneklerini göstermekten çekinmemeleri gerektiğini vurguluyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor