Kaybolan dedenin cesedi bulundu!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde kaybolan bir kişi, ormanlık alanda ölü bulundu.İlçeye bağlı Çeltikdüzü köyü Mait mezrasında oturan Ahmet Taşkın, dün hayvanları için ormana yaprak kesmeye giden babası Niyazi Taşkın'ın (77) bir daha geri dönmemesi üzerine jand

Kaybolan dedenin cesedi bulundu!

Artvin'in Yusufeli ilçesinde kaybolan bir kişi, ormanlık alanda ölü bulundu.

İlçeye bağlı Çeltikdüzü köyü Mait mezrasında oturan Ahmet Taşkın, dün hayvanları için ormana yaprak kesmeye giden babası Niyazi Taşkın'ın (77) bir daha geri dönmemesi üzerine jandarmaya gidip durumu anlatarak yardım istedi.

Jandarma ekipleri de olayı İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) ile sağlık ekiplerine aktardı. Ardından jandarma ve sağlık görevlileri ile 4 kişilik AFAD ekibi bölgede arama çalışması başlattı. 

Niyazi Taşkın, ekiplerin çalışma sonucu, sabah saatlerinde, evine yaklaşık bir kilometre uzaklıktaki ormanlık alanda ölmüş halde bulundu.

Taşkın'ın cesedi, AFAD ekiplerince konulduğu bir sedye ile taşınıp ambulansa alınarak Yusufeli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kalp krizinden öldüğü sanılan Taşkın'ın kesin ölüm sebebinin yapılacak otopsiyle belirleneceği, olaya ilişkin soruşturmanın sürdürüldüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel