Kasırga can almaya devam ediyor!

İngiltere'nin kıyı şeridinde etkili olan Gonzalo Kasırgası'nda bu sabah 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Saatte yaklaşık 120 kilometre hıza ulaşabilen Kasırga Britanya'da hayatı olumsuz etkiliyor.  Londra merkezde bu sabah bir kadın şiddetli rüzgârın etk

Kasırga can almaya devam ediyor!
İngiltere'nin kıyı şeridinde etkili olan Gonzalo Kasırgası'nda bu sabah 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.
 
Saatte yaklaşık 120 kilometre hıza ulaşabilen Kasırga Britanya'da hayatı olumsuz etkiliyor. 
 
Londra merkezde bu sabah bir kadın şiddetli rüzgârın etkisiyle devrilen bir ağacın altında can verdi. Doğu İngiltere'nin Essex bölgesinde ise bir kişi aracını tamir etmeye çalışırken şiddetli fırtınanın etkisiyle hareket eden aracının altında kalarak yaşamını yitirdi. Liverpool'da 63 yaşındaki bir kişi ise şiddetli rüzgârın ve sağanak yağışın etkisiyle sabaha karşı köprü duvarına çarparak kaza yaptı ve hayatını kaybetti.
 
West Sussex bölgesindeki diğer üç kişi ise bölgesinde şiddetli sağanak ve etkili rüzgar nedeniyle devrilen ağaçların altında kalarak yaralandı. Heatrow Havaalanı'nda 110 uçuş iptal edildi ayrıca tren seferleri ise gecikmeli olarak hareket etti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler