Karanlıktan kurtuluşun adresi MHP'dir

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Hüseyin Kıran Trabzon'la ilgili açıklamalarda bulundu. Ak Parti'nin projeler konusunda sadece söylemlerle vatandaşı kandırdığını belirten Kıran, "AKP bugüne kadar projeleri konuştu. Ama bir adım atmadı. İstihdama yöneli

Karanlıktan kurtuluşun adresi MHP'dir

MHP Trabzon Milletvekili aday adayı Hüseyin Kıran Trabzon'la ilgili açıklamalarda bulundu. Ak Parti'nin projeler konusunda sadece söylemlerle vatandaşı kandırdığını belirten Kıran, "AKP bugüne kadar projeleri konuştu. Ama bir adım atmadı. İstihdama yönelik, gençlere iş sağlayacak bir proje ise hayata geçirilemedi. AKP aday adayları yine seçim üzeri kamera karşısında bol keseden atarak, 'istihdamı artıracağız' vaatlerinde bulunuyor. Sözde projelerle artık bu milleti kandırmayı bırakın! Bugüne kadar bu projeleri neden yapmadınız? İktidar sizdeydi, belediye sizdeydi 4 vekil de sizdeydi. Elinizden tutan mı vardı?" ifadelerini kullandı.

PROJELERİ TOZLU RAFLARDA BEKLETTİLER

Trabzon'daki bu karanlık günlerden kurtuluşun adresinin MHP'de olduğunu belirten Kıran, "Seçim yaklaştı AKP'liler, tozlu raflarda bekleyen projeleri yeniden ortaya çıkardı. Yıllardır beklenen yatırımları tekrardan halkımıza anlatıyorlar. Ama vatandaşımız artık bu yalanlara inanmıyor. Her kesimden her siyasi partiden arkadaşlarımız bu iktidara bir ders verme zamanı geldi diyor. MHP ile birlikte şahlanacak olan Trabzon'un karanlık günlerden kurtuluşun adresinin MHP'dedir. Her gün kötüye giden ve AKP iktidarıyla birlikte kan kaybeden Trabzon'u ayağa kaldıracağımızın sözünü veriyoruz. Ekonomiyi canlandıracağız ve Trabzon'u cazibe merkezi haline getireceğiz. Trabzon'un nüfusunu yapılan yatırımlarla 5-10 yıl zarfında 1,5 milyona çıkaracağız. Turizmde Türkiye'nin 2. Antalya'sı olacağız. AKP iktidara geldiğinde 1 milyon nüfüsü olan Trabzon'umuz 750 bin civarına düştü. Biz bu göçü tersine çevireceğiz ve şehrimize göçü sağlayacağız. MHP'ye inanın ve 7 Haziran'da bize destek verin" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset