Karan; "Cumhurbaşkanını yıpratıyorlar"

HABER61.NET-SPOR SERVİSİTrabzonspor Fener'i bu akşam Avni Aker Stadyumda 20.00' da ağırlayacak. Maç öncesinde taraftarlar Meydan parkından başkayarak stada kadar yürüdü. Bu yürüyüşte Yavuz Karan'da yerini aldı."Cumhurbaşkanını çok fazla yıprattılar" ifade

Karan; "Cumhurbaşkanını yıpratıyorlar"

HABER61.NET-SPOR SERVİSİ

Trabzonspor Fener'i bu akşam Avni Aker Stadyumda 20.00' da ağırlayacak. Maç öncesinde taraftarlar Meydan parkından başkayarak stada kadar yürüdü. Bu yürüyüşte Yavuz Karan'da yerini aldı.

"Cumhurbaşkanını çok fazla yıprattılar" ifadelerini kullanan CHP Trabzon İl Başkanı Yavuz Karan, 'Bugün orada partimi temsilen değil kulübümüz için bulundu. Hiç bir siyasetçi takımımızdan rant sağlamaya çalışmamalı. Ben taraftar olarak yürüyüşteydim her zaman olduğu gibi düşüncelerimizi hep bir ağızdan haykırdık. Trabzonsporluların düzenlediği bu yürüyüşte Akyazı Spor Kompleksine Cumhurnaşkanımızın ismini vermek isteyenlere de tepki gösterilmiştir. Tepki gösterenlerin arasın da AK Partililerde vardı. Çünkü bu mesele parti meselesi değil. Kentin onuruna sahip çıktığı bu yürüyüşte duyması gerekenler bu sesleri iyi duyar, iyi okur diye umid ediyorum. Lig de 2. maçımız çocuklarımla beraber stadda yerimi alacağım. İnşallah buradan galip ayrılacağız'dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler