Karaduman yoğun bakımda

Trabzon'un yetiştirdiği  devlet adamlarından Necmettin Karaduman, İstanbul'da bir özel hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındıHastane yetkilileri, genel sağlık durumu iyi olan Karaduman'ın uygulanan tedaviye olumlu yanıt verdiği ve iyileşme

Karaduman yoğun bakımda

Trabzon'un yetiştirdiği  devlet adamlarından Necmettin Karaduman, İstanbul'da bir özel hastanede yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı

Hastane yetkilileri, genel sağlık durumu iyi olan Karaduman'ın uygulanan tedaviye olumlu yanıt verdiği ve iyileşme sürecine girdiğini söylediler.

NECMETTİN KARADUMAN KİMDİR?

Necmettin Karaduman (d. 1927, Trabzon) İlk ve orta öğrenimini Trabzon'da yaparak 1944 yılında Trabzon Lisesinden mezun oldu. Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi'nin "İdari Şubesi"nden mezun olduktan sonra kaymakamlık mesleğine girdi. 1960 yılına kadar çeşitli ilçelerde kaymakamlık yaptı. Aynı yıl Mülkiye Müfettişliği'ne atandı. Bu görevi beş yıl sürdü. 1966 yılı Ocak ayında Kahramanmaraş Valiliği'ne atandı. Kahramanmaraş'tan sonra Erzurum ve İçel Valiliklerinde bulundu ve İçel Valiliği'nden 1977 yılında kendi isteği ile emekliye ayrıldı.

Emekliye ayrıldıktan sonra İstanbul'da bir şirketin Yönetim Kurulu Üyeliği ve Genel Müdürlüğünü yaptı. 6 Kasım 1983 tarihinde yapılan genel seçimlere Anavatan Partisi adayı olarak katıldı ve Trabzon'dan Milletvekili seçildi. 29 Kasım 1987 tarihinde yapılan genel seçimlere Anavatan Partisi adayı olarak katıldı ve tekrar Trabzon'dan Milletvekili seçildi. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığına 4 Aralık 1983 tarihinde seçilen Necmettin Karaduman aynı göreve 12 Eylül 1985 tarihinde yeniden seçilmiştir.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset