Karadenizli genç şarkıcının yeni sevgilisi kim?

Genç kızların gözü onun üstünde.Zonguldaklı Murat Boz genç kızları kendine hayran bırakarak erkeklere de örnek oluyor.Murat Boz, bir dönem adı Arda Turan’la anılan Aslıhan Doğan’la beraber görüntülendi.Murat Boz'un yeni sevgilisi kim? Aslıhan Doğan kimdir

Karadenizli genç şarkıcının yeni sevgilisi kim?

Genç kızların gözü onun üstünde.Zonguldaklı Murat Boz genç kızları kendine hayran bırakarak erkeklere de örnek oluyor.

Murat Boz, bir dönem adı Arda Turan’la anılan Aslıhan Doğan’la beraber görüntülendi.Murat Boz'un yeni sevgilisi kim? Aslıhan Doğan kimdir?

2 hafta önce 8 yıllık sevgilisi Eliz Sakuçoğlu'ndan kendisini aldattığı gerekçesiyle ayrılan Murat Boz, tatilini Aslıhan Doğan ile beraber geçiriyor. Bodrum'da bulunan taze aşıklar birlikte vakit geçirirken görüntülendi.

INSTAGRAM'DAN FOTOĞRAF PAYLAŞMIŞTI

Aslıhan Doğan da bir kaç gün önce sosyal medya hesabından Murat Boz ile birlikte çekildiği fotoğrafı paylaşmıştı. İkilinin yanında ünlü televizyoncu Esat Yontuç da vardı.

aslihan-dogan_murat-boz.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem