Karadeniz Perakende Konferansı

Karadeniz PERDER Başkanı Osman Kalafat açıklaması yaparak 24 – 25 Eylül’de konferansların yapılacağını duyurdu. Kalafat, “ Bölgemiz 2014 yılı ilk 8ayında % 6.7’lik ciro büyümesi kaydetti. Ancak bu rakam Türkiye ortalamasının altındadır. Bizler Bölgemizdek

Karadeniz Perakende Konferansı

Karadeniz PERDER Başkanı Osman Kalafat açıklaması yaparak 24 – 25 Eylül’de konferansların yapılacağını duyurdu. Kalafat, “ Bölgemiz 2014 yılı ilk 8ayında % 6.7’lik ciro büyümesi kaydetti. Ancak bu rakam Türkiye ortalamasının altındadır. Bizler Bölgemizdeki Pazarı büyütmek için eğitim, inovasyon ve insan kaynakları geliştirme konularında çaba gösteriyoruz. Karadeniz PERDER’in ev sahipliğinde gerçekleşecek olan konferansın ana başlığı ‘ Perakende Verimlilik ‘. Konferansta Anadolu’nun çeşitli bölgelerinde faailyet gösteren PERDER üyeleri ile üretici, tedarikçi ve perakende sektörüne hizmet sunan firmalar bir araya gelecek. “ dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler