Kara'dan Hacıosmanoğlu'na çok sert eleştiri

 Cumartesi günü gerçekleşen Trabzonspor olağan kongresinde Trabzonspor ve Trabzon şehrine yakışmayan görüntüler ortaya çıkmıştır. Trabzonspor’un hemen hemen 6 tane kongresine katıldım böyle bir rezillik ile hiç karşılaşmadım.  Tabi ki öncelikli olarak Div

Kara'dan Hacıosmanoğlu'na çok sert eleştiri


 

Cumartesi günü gerçekleşen Trabzonspor olağan kongresinde Trabzonspor ve Trabzon şehrine yakışmayan görüntüler ortaya çıkmıştır. Trabzonspor’un hemen hemen 6 tane kongresine katıldım böyle bir rezillik ile hiç karşılaşmadım.  Tabi ki öncelikli olarak Divan Kurulu’nun seçilmesinde herkes tarafından biliniyor. 3 te 2 çoğunluk sayın Av. Ali Sürmen Divan Başkanlığına adaydı ve kazandı. Ama maalesef öyle bir Trabzonspor’umuzun genel sekreterimiz varki  iki kelimeyi bir araya getirip konuşamıyor. Ve bu şahıs Trabzonspor’un ekmeğini yiyor. Divan Başkanlığına davet ettikleri Sabri Sadıklar başkanlığını yürüttüğü için zaten ortam gergin başladı ondan sonra da gergin devam etti. Gelinen süreçte tabi bu görüntüde Trabzon şehrine ve Trabzonspor Kulübüne büyük zarar veriyor.  İstanbul medyasında gülünç duruma düşürüyor. Başta beraber yürüdüğümüz bu şehrin değerleri sayesinde o koltuğa oturan Sayın Hacıosmanoğlu’dur. Trabzonspor’un değerlerini ayaklar altına almışlardır.

Gelinen nokta artık başkanı ve yönetimini Trabzonspor delegesi istemiyor. Çünkü yaptığı işler ve konuştuğu kelimeler birbirini tutmuyor.  Hacıosmanoğlu, Trabzonspor kulübünü görülmemiş bir kaosa ve zarara sürüklemiştir. Delegelerin baskıları sonucunda 7. Maddeyi geri çektiler. Usulsüz bir divan usulsüz şekilde ibra olmuştur. Yargı süreci başlatılacaktır. Kongre baştan aşağıya kadar usulsüz şekilde gerçekleşmiştir. Gelinen noktada salon içerisinde Trabzonspor delegesi olmayan 250 ye yakın insan vardı. Onların el kaldırması bu divanın bu kadar vasiretsiz bir biçimde yönettiğinin işaretidir. Trabzonspor’un değerlerine laf atanların dilini Trabzon şehri kesecektir. Trabzonspor’un delegeleri kendilerine gereken cevabı verecektir. Hep kaostan faydalanmak isteyen başkan ve yönetim kurulu, Sadri Şener, Faruk Özak gibi insanları eleştiremezsin. Trabzonspor’un değerlerini kimse çiğneyemez. Bu kulüpten tek nemalanan kişi kendisidir. 17 Milyon TL menajerlere para ödendi. Yapılan transferler iki kişi hariç Trabzonspor’a katkı sağlamıyor.   Herkesin hatası vardır ama Trabzonspor’a menfaatlenmek için, o koltukta ne kadar kalabilirim hesabı yapan sayın Başkan Faruk Özak üzerinden ve Şener üzerinden prim yapmaya kalkmasın. Hiç kimse bu şehirde Milletvekilliği ve Bakanlık yapmış olan sayın Özak’a laf atmaktan önce kendi tutumunu sorgulasın.

Bir iki ay sonra da bakarsınız ki Sayın Özak’la bir araya gelmek için aracılar da koyabilir kimse şaşırmasın. Çünkü dediğiyle yaptığını birbirini tutmayan bir başkan var ortada. Trabzonspor delegesi bunun hesabını soracaktır. O koltuktan indiği zaman nerede gezecek? Ayrıca Trabzonspor’un Asbaşkanı ve Genel Sekreteri Köksal Güney  derhal Trabzonspor yönetim kurulundan istifa etmesi gerekiyor. Yoksa bu şehir onlara gereken dersi verecektir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor