Karabük'ten İshak Doğan açıklaması

Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, milli oyuncuları İshak Doğan'ın Trabzonspor'a transferi konusunda anlaşmaya vardıklarını söyledi. Mustafa Yolbulan, para ve 2 futbolcu karşılığında İshak Doğan'ı Trabzonspor'a vereceklerini söyledi. Tr

Karabük'ten İshak Doğan açıklaması
Kardemir Karabükspor Kulübü Başkanı Mustafa Yolbulan, milli oyuncuları İshak Doğan'ın Trabzonspor'a transferi konusunda anlaşmaya vardıklarını söyledi.
 
Mustafa Yolbulan, para ve 2 futbolcu karşılığında İshak Doğan'ı Trabzonspor'a vereceklerini söyledi. Transferin, Trabzonspor'dan gelecek 2 futbolcuyla anlaşmaları durumunda kesinlik kazanacağını ifade eden Yolbulan, "Bu futbolculardan biriyle anlaştık. Diğeriyle görüşmeler devam ediyor. O futbolcu ile anlaşamazsak Trabzonspor ile olan anlaşmanın şartları değişir. Anlaşırsak problem yok. İshak'ın Trabzonspor'a transferi için anlaşmaya varılmıştır ama kesinleşmiş bir durum yok" diye konuştu. Yolbulan, Trabzonspor'dan gelecek 2 futbolcunun ismini ise açıklamadı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler