Kara çok sert! "Yönetim kulübü sömürüyor!"

Trabzonspor'da Cumartesi günü yapılacak olan Olağan Genel Kurul'da tansiyonun yüksek olacağı şimdiden belli oldu.Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu imzasıyla kongre üyelerine gönderilen davet mesajında " “Yıllardır Trabzonspor’u sömürenleri, rantları kesilenler

Kara çok sert! "Yönetim kulübü sömürüyor!"

Trabzonspor'da Cumartesi günü yapılacak olan Olağan Genel Kurul'da tansiyonun yüksek olacağı şimdiden belli oldu.

Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu imzasıyla kongre üyelerine gönderilen davet mesajında " “Yıllardır Trabzonspor’u sömürenleri, rantları kesilenleri susturmak için…” ifadelerinin kullanılması bir çok ismin tepkisini çekti. 

Mevcut yönetimden istifa eden Engin Kara da mesaja tepki gösterenler arasında yer alırken kulübü asıl sömürenlerin şuanki yönetim olduğunu söyledi.

Bir buçuk yıldır yönetimin kulübü sömürdüğünü söyleyen Kara "Bu şartlarda yönetimin ibra edilmemesi gerekir. Ben de ibra etmeyeceğim. Takıma gelen paralar belli bağışlar ortada, bu noktada başkanın çıkıp o sömürenleri açıklaması gerekiyor. O bağışların ne olduğunu önce çıkıp kendileri açıklasın. Mali Genel Kurul'da yönetimin ibra edilmemesi Trabzonspor'un kurtuluşudur aksi takdirde kulübün önü karanlık" ifadelerini kullandı

Kara ayrıca 7,8 ve 9. maddenin değişilmesi için yapılacak olan oylamada da ret oyu kullanacağını sözlerine ekledi.

Özel Haber: Tuncay Lakot / Haber61.net

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor