Kanaltürk'te 150 kişi işten çıkarıldı

Kayyuma devredilen Bugün TV, Kanaltürk TV ile Kanaltürk Radyo'da çalışan 150 kişinin işten çıkarıldığı öğrenildi. Kanaltürk muhabiri Turan Görür Yılmaz işten çıkarmaları twitterdan duyurdu Kanaltürk'ün sevilen sunucusu Facebook'tan duyurdu: Kovulduk bi ta

Kanaltürk'te 150 kişi işten çıkarıldı

Kayyuma devredilen Bugün TV, Kanaltürk TV ile Kanaltürk Radyo'da çalışan 150 kişinin işten çıkarıldığı öğrenildi. Kanaltürk muhabiri Turan Görür Yılmaz işten çıkarmaları twitterdan duyurdu

Kanaltürk'ün sevilen sunucusu Facebook'tan duyurdu: Kovulduk bi tanesi!
7 yılı aşkın süredir Kanaltürk ekranlarında "Dolu Dolu Anadolu" "Dolu Dolu Tatil" ve "Dolu Dolu Ramazan" "Gör Düğün Gibi" programlarını yapan Mert Savaş'a kanalla ilişkisinin kesildiğine dair tebligat yapıldı.

Tebligatta Kanaltürk TV'nin 17 Kasım tarihinde Turksat ve daha önce de diğer platformlardan çıkartılması sonucunda şirketin mali imkansızlıklarla karşı karşıya kaldığı, bu nedenle İş Kanunu'nun 18.Maddesi gereğince iş sözleşmesinin feshedildiği belirtiliyor.

Savaş "kovulma" kararını sosyal medyadan böyle duyurdu:

121(1).jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Medya