Kamyon otomobille çarpıştı:7 yaralı

Zonguldak’ta bir kamyon direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle bir süre daha ilerleyen kamyon üç metre yükseklikten dereye uçtu. Çarpışma anı güvenlik kameralarına yansıdı.Edinilen bilgiye kaza Zonguldak-Ankara karayol

Kamyon otomobille çarpıştı:7 yaralı

Zonguldak’ta bir kamyon direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle bir süre daha ilerleyen kamyon üç metre yükseklikten dereye uçtu. Çarpışma anı güvenlik kameralarına yansıdı.

Edinilen bilgiye kaza Zonguldak-Ankara karayolunun 12. kilometresinde meydana geldi. Zonguldak’tan Ankara istikametine giden Muharrem A. idaresindeki 78 BT 841 plakalı kamyon, güzergah üzerindeki benzin istasyonunu geçtikten sonra Metin S. idaresindeki 78 ST 799 plakalı otomobille çarpıştı.

Çarpışmanın ardından kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun sol tarafındaki dereye uçtu. Üç metre yükseklikten dereye uçan kamyonda sürücü Muharrem A., kamyondaki Suat K. yaralandı.

Kazada ön kısmı hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Metin S. ile eşi Fatma S. ve otomobilde bulunan çocukları Hale, Esat ve İshak da kazada yaralandı. Kaza sonrası olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptı.

Yaralılar çeşitli hastanelere kaldırılırken emniyet ekipleri kazayla ilgili olay yerinde inceleme başlattı.
Kaza sonrası savaş alanına dönen yolda trafik bir süre kontrollü olarak sağlandı.
Öte yandan, kaza anı ise bir benzin istasyonunun güvenlik kameralarına yansıdı.

Ankara istikametine giden kamyonun, Zonguldak istikametine gitmek isteyen otomobille çarpıştığı an güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde kazayı fark eden çevredeki vatandaşlar ve benzin istasyonu görevlilerinin yaralılara müdahale etmek için olay yerine koştuğu görülüyor.

Emniyet ve jandarma ekiplerinin kazayla ilgili soruşturması sürüyor.

3d0c81fdd546ee78ed63a0c8652db6f1.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam