Kamuya 74 bin personel alımı müjdesi

TBMM'de bütçe görüşmelerinde söz alan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gelecek yıl kamuya 74 bin personel alınacağını açıkladı.Bakan Şimşek şunları ifade etti: "2015 yılında onaylayacağınız bütçeyle toplam 74 bin kamuya personel alınması noktasında Meclis ola

Kamuya 74 bin personel alımı müjdesi

TBMM'de bütçe görüşmelerinde söz alan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, gelecek yıl kamuya 74 bin personel alınacağını açıkladı.

Bakan Şimşek şunları ifade etti: "2015 yılında onaylayacağınız bütçeyle toplam 74 bin kamuya personel alınması noktasında Meclis olarak olanak sağlayacaksınız. Bunun yaklaşık 34 bini otomatik olarak gelen, yani doktor, hakim, polis gibi... Geriye 40 bin kişi kalacak. Yılın başında ilgili bakanların ihtiyaçları da dikkate alınarak başbakana sunacağız ama şimdiden şu bakanlığa bu kadar kadro vereceğim demem doğru olmaz. başbakana sunacağız.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler