Kamu hastaneleri Uzungöl'de tanıtım yapıyor

Trabzon’da sağlık turizmi tanıtım faaliyetleri kapsamında Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Sağlık Turizmi Birimi tarafından, turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Uzungöl’de tanıtım ve bilgilendirme standı açıldı.  Uzungöl’de açılan standı Suudi Arabistan, Du

Kamu hastaneleri Uzungöl'de tanıtım yapıyor
Trabzon’da sağlık turizmi tanıtım faaliyetleri kapsamında Trabzon Kamu Hastaneleri Birliği Sağlık Turizmi Birimi tarafından, turistlerin yoğun ilgi gösterdiği Uzungöl’de tanıtım ve bilgilendirme standı açıldı. 
 
Uzungöl’de açılan standı Suudi Arabistan, Dubai, Katar ve Yunanistan başta olmak üzere farklı ülkelerden gelen turistler yoğun ilgi gösterirken, yapılan ikili görüşmelerde yabancı uyruklu turistlere ihtiyaç duydukları branşlar hakkında detaylı bilgilendirme yapıldı. Trabzon Kamu Hastaneleri’nde sağlık turizmi kapsamında en yaygın tedavilerin Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon (Nörolojik ve Robotik Rehabilitasyon, Hidroterapi), Kardiyoloji-Kardiyak Cerrahi (koroner bypass, kapak replasmanı), Ortopedik Cerrahi (kalça protezi, diz protez), Onkoloji (Radyasyon Onkolojisi, Tıbbi Onkoloji), Hiperbarik Oksijen Tedavisi (ani görme ve işitme kaybı, iyileşmeyen yaralar) ve göz ameliyatlarının (katarakt) yer aldığı kaydedildi. .
 
Konuyla ilgili bilgi veren Trabzon Kamu Hastaneleri Genel Sekreteri Dr. Mustafa Kasapoğlu, Trabzon Kamu Hastaneleri olarak açılan bu standın son bir yıl içinde Sağlık Turizmi kapsamında yapılan etkinlikler içerisinde yabancı uyruklu turistlerle birebir iletişime geçme anlamında önemli bir adım olduğunu söyledi. Kasapoğlu, Trabzon’daki hastanelere başvuran yabancı uyruklu hasta sayısının 2014 yılı itibari ile binin üzerinde çıktığını ve hasta memnuniyetinin yüzde 90’lar seviyesinde olduğunu sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel