Kahveye pompalı tüfekli saldırı:1 yaralı

SAMSUN'da kimliği belirsiz kişi veya kişilerin pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu başından yaralanan Mustafa Kocaoğlu tedavi altına alındı.Olay, bugün İlkadım İlçesi Reşadiye Mahallesi'nde meydana geldi. Otomobille bir kahvenin önüne gelen kimliği belirsi

Kahveye pompalı tüfekli saldırı:1 yaralı

SAMSUN'da kimliği belirsiz kişi veya kişilerin pompalı tüfekle ateş etmesi sonucu başından yaralanan Mustafa Kocaoğlu tedavi altına alındı.

Olay, bugün İlkadım İlçesi Reşadiye Mahallesi'nde meydana geldi. Otomobille bir kahvenin önüne gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler içeriye pompalı tüfekle ateş etikten sonra kaçtı. Kahvede olan Mustafa Kocaoğlu başına isabet eden saçmalarla yaralandı.

Çağrılan ambulans ile Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan yaralının sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Polis, şühpeli veya şüphelilerin yakalanması için kapsamlı soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam