Kahraman: Büyüğümüzü kaybettik!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Coşkun Kahraman İş adamı Ali Osman Ulusoy’un vefatı ile ilgili olarak Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.Kahraman, yaptığı açıklamada “Ali Osman abi Ticaret ve sanayi odasına Trabzon’a ve Trabzonspor’a uz

Kahraman: Büyüğümüzü kaybettik!

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Coşkun Kahraman İş adamı Ali Osman Ulusoy’un vefatı ile ilgili olarak Haber61.net’e açıklamalarda bulundu.

Kahraman, yaptığı açıklamada “Ali Osman abi Ticaret ve sanayi odasına Trabzon’a ve Trabzonspor’a uzun yıllar hizmeti geçmiş sevgi ve saygıyla andığımız bir büyüğümüz. Yıllardan beri beraber çalışıyoruz. Onunla beraber çalışmaktan büyük bir zevk ve mutluluk duydum. Aynı şekilde vefatından da o derece üzüntü duyuyorum. Allah’tan rahmet diliyorum. Allah mekânını cennet etsin” ifadelerini kullandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Yaşam