Kadroda düşünülmeyen oyuncular anlaştı mı ?

Transferin son gününde Trabzonspor’dan kendilerine kulüp bul açıklaması yapılan Serdar Gürler,İsak Doğan ve Soner Aydoğdu’nun durumları netlik kazandı. Bordo-Mavili takımda Teknik Direktör Şota’nın göreve getirilmesi ile performanslarından memnun kalmadığ

Kadroda düşünülmeyen oyuncular anlaştı mı ?

Transferin son gününde Trabzonspor’dan kendilerine kulüp bul açıklaması yapılan Serdar Gürler,İsak Doğan ve Soner Aydoğdu’nun durumları netlik kazandı.

Bordo-Mavili takımda Teknik Direktör Şota’nın göreve getirilmesi ile performanslarından memnun kalmadığı ve yönetime gönderilmeleri noktasında rapor verilen Serdar,Soner İsak Trabzonspor’da kaldı.

Geçen sezon kiralık olarak gönderilen ve sezon sonu tekrar Trabzonspor’a dönen Serdar Gürler’in Eskişehirspor ile görüşmelerinden olumlu bir sonuç çıkmadı.

Bordo-Mavililerin sol kanat oyuncusu İshak Doğan ise Torku Konyaspor ile yaptığı transfer görüşmesinden olumlu bir sonuç alamayarak takımda kalan bir diğer isim oldu.

Trabzonspor’un Gençlerbirliği’nden transfer ettiği ve bir türlü istediği performansı yakalamayan Soner Aydoğdu ise Akhisar Beledispor yönetimiyle yaptığı ilk görüşmeden olumlu sonuç aldığı fakat bu transferinde gerçekleşme ihtimalinin zayıf olduğu belirtildi.

Haber:Tuncay Lakot

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor