Kadir Keleş imzayı attı!

Spor Toto Süper Lig'de transfer dönemini Trabzonspor'dan kiraladığı Kadir Keleş ile bitiren Akhisar Belediyespor yönetimi son imzayı da bugün attırdı.Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyeleri, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde Ka

Kadir Keleş imzayı attı!

Spor Toto Süper Lig'de transfer dönemini Trabzonspor'dan kiraladığı Kadir Keleş ile bitiren Akhisar Belediyespor yönetimi son imzayı da bugün attırdı.

Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve yönetim kurulu üyeleri, Yılmaz Atabarut Tesisleri'nde Kadir Keleş ile bir araya gelerek imza töreni düzenledi. İmza töreninde konuşan Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, "Biz Kadir'i 1461 Trabzon ve Trabzonspor'dan takip ediyorduk.

Hocamız Mustafa Reşit Akçay istedi. Kadir Keleş'te bizi tercih etti. Opsiyonlu olarak kendisiyle anlaştık. Fayda göreceğimize inanıyorum. Hem takıma hem kendisine faydası olur, İyi bir arkadaşımız" dedi.

Akhisar Belediyespor'a gelmekten çok mutlu olduğunu söyleyen yeni transfer Kadir Keleş ise "Akhisar Belediyespor geçen seneden beri takip ettiğim bir takım. Çok güzel bir düzen var burada ve yöneticiler dürüst insanlar. Burada olmaktan çok mutluyum. İnşallah bu forma için mücadele edeceğim. Transferimde emeği geçen Başkanıma, Hayati Şen'e, Mustafa hocama ve herkese teşekkür ederim. İnşallah burada güzel günler göreceğiz" diye konuştu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler