Kadının kafasına çöp yağdı!

Haber61.Net / Haber Merkezi –Trabzon’un Ortahisar İlçesi Gülbaharhatun Mahallesinde yaşayan 52 yaşındaki Melehat B. Sabah işe gitmek için binadan çıktığı sırada bir anda neye uğradığını şaşırdı. Binanın çıkış kapısına gelen Melehat B. Üst kat komşusu ve a

Kadının kafasına çöp yağdı!

Haber61.Net / Haber Merkezi –Trabzon’un Ortahisar İlçesi Gülbaharhatun Mahallesinde yaşayan 52 yaşındaki Melehat B. Sabah işe gitmek için binadan çıktığı sırada bir anda neye uğradığını şaşırdı. Binanın çıkış kapısına gelen Melehat B. Üst kat komşusu ve aynı zamanda akrabası H.B, isimli başka bir kadının çöplü saldırısına uğradı.

KAFALARINA ÇÖP DÖKTÜ

Melehat B, kapının önündeyken evinin camına çıkan H.B, üst kattan kafasına çöp kutusunu boşlattıktan sonra tekrar içeri girerek bulaşık suyunu döktü. Bunları yaptıktan sonra H.B, Melehat B’nin yanında bulunan Sinan B’ye de hakaret ederek daha sonra pencereyi kapatarak tekrar eve girdi. Bir anda neye uğradığını şaşıran Melehat B. İle Sinan B. Karakola giderek şikayette bulundular.

NEDEN YAPTI?

Gülbaharhatun polis merkezine giden iki şahıs durumu polise bildirerek şikayetçi olduklarını dile getirdikten sonra polis ekipleri H.B’nin ifadesini almak üzere eve gittiklerinde ise evden ayrıldığı ve başka bir yere gittiği için işlem yapamadı. Neden böyle bir şey yaptığı merak edilen H.B. Hakkında “Kişilerin Huzur Ve Sükununu Bozma’dan” işlem başlattı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler