Kadına baltalı şiddet

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde Kurtuluş A., birlikte oturdukları binanın önündeki ağacı kesmesine karşı çıkan 33 yaşındaki Songül Karacehennem'e tekme atıp balta ile kovaladı. Kadın, aldığı darbelerle yaralanırken gözaltına alınan Kurtuluş A., serbest bır

Kadına baltalı şiddet
Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde Kurtuluş A., birlikte oturdukları binanın önündeki ağacı kesmesine karşı çıkan 33 yaşındaki Songül Karacehennem'e tekme atıp balta ile kovaladı. Kadın, aldığı darbelerle yaralanırken gözaltına alınan Kurtuluş A., serbest bırakıldı.
 
Olay, önceki gün Elmatepe Mahallesi'nde meydana geldi. Kurtuluş A., iddiaya göre birinci katında oturduğu binanın önündeki ağacı balta ile kesmek isterken aynı binanın 3'üncü katında oturan komşusu Songül Karacehennem ve kardeşi 28 yaşındaki Muzaffer Karacehennem'in tepkisiyle karşılaştı. Sinirlenen Kurtuluş A., Songül Karacehennem'e tekme atıp elindeki baltayla kovaladı. Muzaffer Karacehennem de Kurtuluş A.'ya taş atarak engel olmaya çalıştı. Kurtuluş A., kadını yakalayıp tekme tokat dövdü.
 
Kurtuluş A.'nın kadına tekme atıp elindeki baltayla kovalaması, Karacehennem ailesinin evlerinin penceresine kurdurttuğu güvenlik kamerasına yansıdı. Kadını yakalayıp dövmesi ise kameranın görüş açısının dışında gerçekleşmesi nedeniyle yer almadı.
 
Çevredekilerin haber vermesiyle gelen polis ekipleri Kurtuluş A.'yı gözaltına aldı. Kardeşinin yardımıyla hastaneye kaldırılan Songül Karacehennem'in vücudunda şişlik ve morluklar belirlendi. Tedavi altına alınan Songül Karacehennem'in şikayetçi olduğu Kurtuluş A., karakoldaki ifadesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
 
Muzaffer Karacehennem, annesi Hanife Karacehennem'in 14 Temmuz 2011'de kaybolmasının ardından Kurtuluş A. ile aralarının bozulduğunu söyledi. Annesinin 3 yıldır kayıp olduğunu belirten Karacehennem, "Ağacı keserken bizi gördü ve baltayla üzeremize yürüdü. Ablamı yaraladı. Ablama tekme tokat vurdu. Ben son anda kurtuldum, kaçtım. Bana da baltayla saldırdı. Bu kişi annem kaybolduğunda babama, 'Sen kimi bekliyorsun? Daha çok beklersin' diye laf attı. O günden bu yana aramız açık" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel