"Jong fantastik bir takviye olur"

Trabzonspor’un Trabzonlu stoperi Aykut Demir Hollanda basınına açıklamalarda bulundu.Hollanda’da Voetbal International’a konuşan Aykut’a Trabzonspor’un Vaan der Vaart, De Jong ve Khedira’yı alıp alamayacağı soruldu. Bu soruya  “Bunu tahmin etmek çok zor”

"Jong fantastik bir takviye olur"

Trabzonspor’un Trabzonlu stoperi Aykut Demir Hollanda basınına açıklamalarda bulundu.

Hollanda’da Voetbal International’a konuşan Aykut’a Trabzonspor’un Vaan der Vaart, De Jong ve Khedira’yı alıp alamayacağı soruldu. Bu soruya  “Bunu tahmin etmek çok zor” cevabını veren Aykut,  bu haberleri ben de birkaç gündür okuyorum. Bekleyip gerçekliğini görmek gerekir.” İfadelerini kullandı.

Geçen yıl Bosingwa’nın bu yıl da Cardozo’nun kadroya katılarak üst düzey takım oluştuğunu söyleyen Aykut, “Devre arasında da Erkan Zengin gibi bir isim takıma katıldı. Trabzonspor popüler bir takım. Son dakikada neler olacağı da bilinmez” dedi.

İstanbul takımları ile rekabet etmek için önemli niteliklere sahip olmak gerektiğini dile getiren Aykut bu açıdan Nigel de Jong’un iyi bir takviye olacağını söyledi. Aykut: “Jong fantastik bir takviye olur. Çok deneyimli ve fiziksel olarak çok güçlü bir orta saha. Aynı şey ismi anılan diğer futbolcular için de geçerli.”

Deneyimli oyuncu Trabzonspor’un büyük bir takım olduğunun da unutulmaması gerektiğinin altını çizdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler