Jandarma Maçka'da Pusu attı ve hırsızları yakaladı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Maçka İlçesinde Türk Telekom’a ait telefon kablolarını çalan 2 kişi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Maçka İlçe Jandarma Komutanlığına köylüler tarafından “ Köyümüzün telefonları kesil

Jandarma Maçka'da Pusu attı ve hırsızları yakaladı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon’un Maçka İlçesinde Türk Telekom’a ait telefon kablolarını çalan 2 kişi İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı. Maçka İlçe Jandarma Komutanlığına köylüler tarafından “ Köyümüzün telefonları kesildi.” İhbarı yapıldı. Bu durum üzerine hareket eden ilçe jandarma ekipleri Türk Telekom yetkilileri ile bölgede yapmış oldukları araştırmada kabloların Sümela Manastırı yolu Coşan Dere Mevkiinde kesildiğini tespit etti.

JANDARMA PUSU ATTI 

Bölgede inceleme yapan Jandarma ekipleri etrafta kesilmiş fazla kablonun olduğunu ve ağaç ile yeşillikler arasında gizlendiğini tespit etti. Jandarma ekipleri kabloları kesen kişilerin taşıyamadığını tekrar geri geleceğini düşünerek bölgede pusu atarak beklemeye koyuldu. 03 Temmuz günü saat 03:30 sularında bölgede beklemeye koyulan ekipler hırsızların 4 Temmuz (Bugün) saat 05:00’de gelmesi ile pusu nöbetini bitirdi.

SUÇLAMALARI KABUL ETTİLER

Fazlalık kabloları sabaha karşı alamaya gelen B.K ile B.S jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma ekipleri şahısların 400 Metre uzunluğunda kabloyu taşımak için oto kiralama şirketinden bir araç kiraladığı ve bölgeye geldiğini tespit etti. İlçe Jandarmada alınan ifadelerine şahıslar suçlamaları kabul etti. Jandarmada yapılan kimlik tespitinde ise B.K ve B.S’nin hırsızlık suçundan daha önceden sabıka kayıdının bulunduğu öğrenildi. Şahıslar savcılığa sevk edilecek.

Haber : Şükrü Üçüncü

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber