İsveçli kıza maganda kurşunu

İstanbul Gayrettepe'de gece kulübüne alınmayan magandaların açtığı ateş sonucu başından vurulan İsveçli turist hayatını kaybetti. İsveç'te kuaför olarak çalışan Maggie Badgo (34) önceki gün İstanbul'da şehir turu yaptıktan sonra geç saatlerde eğlenmek içi

İsveçli kıza maganda kurşunu

İstanbul Gayrettepe'de gece kulübüne alınmayan magandaların açtığı ateş sonucu başından vurulan İsveçli turist hayatını kaybetti. İsveç'te kuaför olarak çalışan Maggie Badgo (34) önceki gün İstanbul'da şehir turu yaptıktan sonra geç saatlerde eğlenmek için otelinden çıkarak Gayrettepe'de bulunan bir gece kulübüne gitti.

Badgo arkadaşları ile birlikte içeriye girmeye hazırlandığı sırada beş kişi aynı gece kulübünün kapısına geldi. Aracına binen 5 kişiden biri silahını çıkartarak gece kulübünün kapısına ve havaya doğru rastgele ateş açtı. Bir kurşun, içeri girmek için kapıda bekleyen İsveçli turist Maggie Badgo'nun kafasına isabet etti.

Aniden kanlar içinde yere yığılan genç kadın, hemen Şişli Hamidiye Etfal eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Badgo yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Bir kişinin daha yaralandığı olayla ilgili soruşturma başlatan polis olaydan sonra arkadaşının aracına binerek kaçtığı ifade edilen ve kimliği belirlenen katil zanlısını yakalamak için operasyon başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler