İstemeye istemeye Avrupa'ya!

Trabonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Avrupa Ligi'ne katılma hedefini önemsemediğini açıkça belirtmesine rağmen bordo mavili takım Avrupa Ligi'ne gitmeyi garantiledi. Avrupa Ligi maçlarına yedeklerle çıkacağız diyerek önemli bir gelir kaynağını ö

İstemeye istemeye Avrupa'ya!
Trabonspor'da Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun Avrupa Ligi'ne katılma hedefini önemsemediğini açıkça belirtmesine rağmen bordo mavili takım Avrupa Ligi'ne gitmeyi garantiledi.
 
Avrupa Ligi maçlarına yedeklerle çıkacağız diyerek önemli bir gelir kaynağını önemsemeyen ve vizyon açısından oldukça eleştirilen Hacıosmanoğlu'nun sözlerinin ardından dün akşam
Sivasspor Ziraat Türkiye Kupası'nda finale çıkamadığı için Trabzonspor ligi altıncı da bitirse gelecek sezon Avrupa Ligi'nde mücadele edecek.
 
İLK ALTI GARANTİ
 
Kupaya erken veda eden bordo mavililer ligde son iki haftaya girilirken 53 puanla altıncı sırada yer alıyor. 53 puanlı bir diğer takım Bursaspor ise ligde beşinci sırada. Dördüncü sırada ise 57 puanlı Başakşehir yer alıyor. Yedinci Konyaspor'un 44 puanı bulunuyor. Yani Trabzonspor'un ligi ilk altı sırada bitirmesi garanti.
 
Sivasspor'un Galatasaray'a elenerek kupada final oynama şansını ve Avrupa'da mücadele etme hakkını kaybetmesiyle statü gereği lig beşincisi Avrupa Ligi'ne gidecek.
 
BURSASPOR'UN DURUMU
 
Bursaspor'un UEFA tarafından aldığı men cezası nedeniyle yeşil beyazlılar kupada finale çıksa da çıkmasa da Avrupa kupalarında mücadele edemeyecek. Bursaspor ligi dördüncü veya beşinci tamamlarsa ya da kupada final oynama hakkı elde ederse lig altıncısı yani Trabzonspor gelecek sezon Avrupa Ligi'ne katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor