İşte Xbox E3'ten ilk görüntüler

Oyunseverlerin merakla beklediği tanıtım ve bilgilendirme toplantısı sona erdi. Microsoft'un oyun konsolu olan Xbox için çıkacak olan oyunların tanıtıldığı toplantı Amerika'nın Los Angles kentinde gerçekleştirildi. Xbox E3 2015 konferansında en dikkat çek

İşte Xbox E3'ten ilk görüntüler

Oyunseverlerin merakla beklediği tanıtım ve bilgilendirme toplantısı sona erdi. Microsoft'un oyun konsolu olan Xbox için çıkacak olan oyunların tanıtıldığı toplantı Amerika'nın Los Angles kentinde gerçekleştirildi. Xbox E3 2015 konferansında en dikkat çeken oyunlar ise Gears 4, ReCore, Halo 5 oldu. Ayrıca Forza Motorsports 6, Rise Of The Tomb Raider, Fable Lagends oyunları ise öne çıkan bazı oyunlardı. Ön sipariş olarak ise Call of Duty Black Ops 3 satışa çıktı. İşte Xbox E3 2015 konferansından detaylar.

Xbox E3 2015 konferansında en çok Gears of War 4 oyunu ilgi gördü. Tüm seyirciler Gears 4 oyununun videosu gösterildiğinde adeta nefeslerini tutarak izledi. İlk gelen yorumlar ise Gears 4 oyununun en iyi 3-4 oyundan biri haline gelebileceği konuşuldu.

e3.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bilim / Teknoloji