İşte Trabzon'un doğalgazda bu yılki hedefi

 Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kentte doğalgaz hattı döşeme hedefinin bu yıl 65 kilometre olarak yeniden revize edildiğini belirtti.Genç, yaptığı yazılı açıklamada, Toklu Mahallesi'nde devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde incelediğini

İşte Trabzon'un doğalgazda bu yılki hedefi

 Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, kentte doğalgaz hattı döşeme hedefinin bu yıl 65 kilometre olarak yeniden revize edildiğini belirtti.

Genç, yaptığı yazılı açıklamada, Toklu Mahallesi'nde devam eden doğalgaz çalışmalarını yerinde incelediğini belirterek, Ortahisar halkının en çok talep ettiği konuların başında doğalgaz geldiğini ifade etti.

Seçim döneminde Ortahisar'da doğalgaz kullanmayan hiç bir mahallenin kalmayacağını söylediğini anımsatan Genç, şunları kaydetti:

"Yapıların doğalgaz kullanımına elverişli olması durumunda her sokağımıza doğalgaz gidecektir. Altyapı çalışmasını yapan doğalgaz firmamızla hem büyükşehir belediyemiz  hem de biz sürekli irtibat halindeyiz. Hemşehrilerimizin temiz çevre koşullarında yaşamalarını sağlamak için büyük hassasiyet göstermekteyiz. Daha önce Ankara ziyaretimizde, Büyükşehir Belediye Başkanımız Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu ile EPDK yetkilileri ile görüştük. Gerçekleştirdiğimiz bu verimli görüşmelerde iyi bir mesafe aldık."

Doğalgaz çalışmalarının şehrin birçok noktasında devam ettiğini vurgulayan Genç, "Bu yıl hedeflenen 45 kilometre boru hattıydı fakat yapılan çalışmalar ve belediyemizin destekleriyle doğalgaz hattı döşeme hedefi bu yıl 65 kilometre olarak yeniden revize edildi. Bu yıl doğalgazda önemli bir atılım olacak. Burada vatandaşlarımızdan biraz daha sabır bekliyorum. Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Ortahisar Belediye Başkanı olarak biz doğalgaz olayının sonuna kadar takipçisi olacağız" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Bölgesel