İşte Şampiyonlar Ligi şampiyonu!

Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonlarının başınad gelen Şampiyonlar Ligi'nde kupanın sahibi Real Madrid oldu.   UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ve Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Milano'da San Siro / Giuseppe Meazza'da oynanan maçın

İşte Şampiyonlar Ligi şampiyonu!
Avrupa'nın en büyük futbol organizasyonlarının başınad gelen Şampiyonlar Ligi'nde kupanın sahibi Real Madrid oldu.
 
UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde Real Madrid ve Atletico Madrid karşı karşıya geldi. Milano'da San Siro / Giuseppe Meazza'da oynanan maçın 90 dakikası ve ekstra 30 dakikalık uzatma bölümü 1-1' ile sona erdi.
 
Real Madrid, 15. dakikada Sergio Ramos'ün golü ile öne geçti. Atletico Madrid, ikinci yarının başında, 47. dakikada Antoine Griezmann kullandığı penaltıdan faydalanamadı. Yannick Carrasco, 79. dakikada mücadeleye beraberliği getirdi.
 
Seri penaltı atışları sonucunda gülen taraf Real Madrid oldu. Real Madrid'de hata yapan olmazken, Atletico'da Juanfran 4'üncü penaltıyı direğe nişanladı.
 
Real Madrid, Milano'daki zaferiyle birlikte 11. Şampiyonlar Ligi kupasını kazandı.
 
Atletico Madrid, Milano'daki zaferiyle birlikte 1974 ve 2014'te kaybedilen finallerin ardından 3. denemesinde de kaybetti. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler