İşte o dev proje

Başaran Grup’un yaptığı Yalıncak’taki 5 yıldızlı Ramada otel projesi tüm hızıyla devam ediyor. Hedef 17 Temmuz’da hizmete girmesini sağlamak. Daha yakından görmek için tıklayınTrabzon’un en prestijli otel projelerinden olan 5 yıldızlı Ramada Otel inşaatı

İşte o dev proje
Başaran Grup’un yaptığı Yalıncak’taki 5 yıldızlı Ramada otel projesi tüm hızıyla devam ediyor. Hedef 17 Temmuz’da hizmete girmesini sağlamak. 

Daha yakından görmek için tıklayın

Trabzon’un en prestijli otel projelerinden olan 5 yıldızlı Ramada Otel inşaatı Yalıncak sahil mevkiinde tüm hızıyla sürüyor. 25’den fazla mühendisin görev aldığı inşaatta 200’e yakın işçi gece gündüz çift vardiya görev alıyor. Şantiye şefi Mümin Yılmaz, Trabzon turizmine farklı bir soluk getirip, turizmin gelişmesinde büyük etken olacağını söyledi.
 
İŞTE ÖZELLİKLERİ
 
* 380 oda, 700 yatakla aynı anda hizmet vereceği 5 yıldızlı otelin içerisinde SPA merkezi, kapalı havuz, açık havuz, Lübnan restoran, açık Akdeniz restoran (alkollü ve alkolsüz), 1000 kişilik konferans salonu (çok amaçlı), 300 araçlık kapalı otoparkı, 14 Kral Dairesi ile şehrin yeni yüzü olacak. 
 
* 8. katta denizi ve şehri ayaklar altında hisseden özel suit ve kral dairlerine dünyada eşi benzeri görülmemiş farklı farklı konseptler uygulanıyor. 
 
* Otel odalarından 190 odası kuzeye, 190 odası güneye bakıyor. Diğer taraftan özellikle projede restoranlara önem verildi. Restoranların hepsinin denize bakıyor olması sağlandı.
 
* Mimari yapısı olarak Antalya otellerinden farksız bir görünümü olup iç ve dış konsepti çok iddialı…
 
* Projenin toplam maliyeti 35 milyon euro ..

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler