İşte Malouda'nın yeni takımı

Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilodzic'le tartışan ve yönetim tarafından sözleşmesi feshedilen Florent Malouda ülkesine dönüyor.L'Essentiel'in haberine göre Ligue 1 ekiplerinden Metz, 34 yaşındaki sol kanat oyuncusu ile anlaştı. Daha önce Fransa'

İşte Malouda'nın yeni takımı

Trabzonspor'da teknik direktör Vahid Halilodzic'le tartışan ve yönetim tarafından sözleşmesi feshedilen Florent Malouda ülkesine dönüyor.

L'Essentiel'in haberine göre Ligue 1 ekiplerinden Metz, 34 yaşındaki sol kanat oyuncusu ile anlaştı. Daha önce Fransa'da Chateauroux, Guingamp ve Lyon forması giyen yıldız oyuncunun transfer sezonu sona ermeden bordo-beyazlı ekibe imza atması bekleniyor.

Geçtiğimiz sezon büyük sükse yaparak Trabonspor'a gelen Malouda beklentileri karşılayamamış ve son olarak yeni teknik direktör Halilodzic'le tartışınca yollar ayrılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler