İşte Ak Parti'nin Ordu adayı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2014 de yapılacak yerel seçimlern için partisinin  21 ilde aday göstereceği isimleri açıkladı. Açıklamada Ordu'nun büyükşehir belediye başkan adayı da resmen açıklandı.Ordu Belediye başkanlığı için Ak partinin adayı Enver Yıl

İşte Ak Parti'nin Ordu adayı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2014 de yapılacak yerel seçimlern için partisinin  21 ilde aday göstereceği isimleri açıkladı. Açıklamada Ordu'nun büyükşehir belediye başkan adayı da resmen açıklandı.

Ordu Belediye başkanlığı için Ak partinin adayı Enver Yılmaz oldu.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Enver Yılmaz, "Birlik ve beraberlik içerisinde Ordu Büyükşehir Belediyesini kazanacağız" dedi. 
 
AK Parti İstanbul Milletvekili Yılmaz, Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını  değerlendirdi.
 
Çok mutlu olduğunu ifade eden Yılmaz, "Ordu ilini Karadeniz’in incisi yapacağız. Bizlere bu görevi layık gören, başta Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a, parti genel merkezimize, AK Parti Ordu il ve ilçe teşkilatlarına, bizlere her zaman destek veren Ordulu vatandaşlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizlere olan güvenlerini boşa çıkarmamak için gece gündüz çalışıp, Ordu Büyükşehir Belediyesini kazanacağız” diye konuştu. 
 
Ordu’nun Altınordu ilçesinin de aralarında bulunduğu 19 ilçesiyle ayrılmaz bir bütün olduğunu belirten Yılmaz, şöyle konuştu:
 
"İlçe ziyaretlerinde de söylemiştim, izin alarak adaylık sürecini başlatmıştım. CHP, MHP ve diğer partilerin adaylarına başarılar diliyorum. Centilmence bir yarış olmasını diliyorum. 30 Mart 2014 seçiminde partimizi ve kendimizi en iyi şekilde anlatacağız. Eski İçişleri Bakanımız Sayın İdris Naim Şahin ve diğer adaylarımız ile İl Başkanlığımız ve yönetimdeki arkadaşlarımız ile çalışacağız. İlçe adaylarımızın belirlenme sürecinde milletvekillerimiz ve teşkilatlarımızla birlikte hareket edeceğiz."

Enver Yılmaz kimdir?

Ak Parti'nin yeni büyükşehir olan Ordu için düşündüğü isimlerden birisi Enver Yılmaz. Aslen Ordulu olan Enver Yılmaz önümüzdeki yerel seçimlerde Ak Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkanlığı Adaylığı için iki isimler yarışıyor. Enver Yılmaz kimdir?

Enver Yılmaz, 20 Mart 1970'te Ordu Ulubey'de doğdu. Babasının adı Mehmet, annesinin adı Hamide'dir. Enver Yılmaz, İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi. Hâkim olarak görev yaptı. Serbest avukat olarak çalıştı.

Enver Yılmaz 22 ve 23. Dönem Ordu Milletvekili seçildi. 22. Dönemde Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlık Divanı Kâtip Üyeliği görevinde bulundu.

Enver Yılmaz, 24. Dönemde Karadeniz Ekonomik İşbirliği Parlamenter Asamblesi (KEİPA) Türk Grubu üyesi oldu ve KEİPA'nın Başkan Yardımcılığı görevine seçildi.

Enver Yılmaz, Almanca bilen Yılmaz, evli ve 2 çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler