İşte Ak Parti Artvin adayı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2014 de yapılacak yerel seçimlern için partisinin  21 ilde aday göstereceği isimleri açıkladı. Bu iller içerisinde Artvin'de yer aldı.Artvin Belediye başkanlığı için Ak partinin adayı Mehmet Kocatepe oldu.Mehmet Kocatepe kimd

İşte Ak Parti Artvin adayı!

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan 2014 de yapılacak yerel seçimlern için partisinin  21 ilde aday göstereceği isimleri açıkladı. Bu iller içerisinde Artvin'de yer aldı.

Artvin Belediye başkanlığı için Ak partinin adayı Mehmet Kocatepe oldu.

Mehmet Kocatepe kimdir?

Mehmet Kocatepe,1 Ocak 1966 yılında Artvin Yusufeli, Altıparmak ( Barhal ) köyünde doğdu. İlkokulu köyünde orta öğrenimi Bursa Süleyman Çelebi Lisesinde, lisans eğitimini Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesinde tamamladıktan sonra, Sosyal Bilimler Enstitüsünde Halk Eğitimi üzerine mastır yaparak "Bilim Uzmanı" unvanını aldı.

Esnaf bir ailenin çocuğu olarak, gıda ve tekstil üzerine on yıl ticaretle uğraştı. 1992’de öğretmenliğe başladı. 1996-2003 yılları arasında TBMM’de çalıştı.

2003-2009 yılları arasında Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğünde Personel ve Eğitim Daire Başkanı olarak görev yaptı.

Kocatepe, 25 Nisan 2009 tarihinde Gençlik ve Spor Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı görevine atandı. Evli ve 3 çocuk babası olup, İngilizce ve Arapça bilmektedir.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler