İşte Aatıf'ın gitmek istediği takım

Trabzonspor'un transfer gündeminde olduğu öne sürülen Aatıf Chahechouhe transferiyle ilgili konuştu. Yetenekli oyuncu kendisine Osmanlıspor'dan da teklif geldiğini söyleyerek tercihinin de Osmanlı'dan yana olduğunu açıkladı.   Sivasspor'a yeniden başkan s

İşte Aatıf'ın gitmek istediği takım
Trabzonspor'un transfer gündeminde olduğu öne sürülen Aatıf Chahechouhe transferiyle ilgili konuştu. Yetenekli oyuncu kendisine Osmanlıspor'dan da teklif geldiğini söyleyerek tercihinin de Osmanlı'dan yana olduğunu açıkladı.
 
Sivasspor'a yeniden başkan seçilen Mecnun Odyakmaz, kadroyu koruyacakları sözünü verirken, Aatif Chahechouhe için gelen cazip teklifler nedeniyle Odyakmaz'ın zor bir karar süreci geçirdiği belirtildi. Trabzonspor'un da ıgündeminde olan Aatif Chahechouhe, "Benim şu an karar verme yetkim yok. Eğer başkanımız Mecnun Odyakmaz transferime izin verirse, Osmanlıspor'da oynamak istiyorum. Osmanlıspor, hem Sivasspor gibi istikrarlı bir kulüp, hem de Avrupa'da mücadele edecek. Sivasspor'un yararına olacak bu transfer için kararı başkanımız verecek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor