İstanbul’da zincirleme kaza: 8 yaralı

Avcılar Firüzköy Bulvarı'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Kazada ticari taksi içerisinde sıkışan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.Firüzköy Bulvarı Avcılar istikametinde meydana gelen kaza iddialara göre şöyle g

İstanbul’da zincirleme kaza: 8 yaralı

Avcılar Firüzköy Bulvarı'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 8 kişi yaralandı. Kazada ticari taksi içerisinde sıkışan sürücü, itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı.

Firüzköy Bulvarı Avcılar istikametinde meydana gelen kaza iddialara göre şöyle gelişti. Gece saat 01.00 sıralarında Avcılar istikametine ilerlemekte olan 34 UEB 25 plakalı otomobil, 34 TJB 94 plakalı ticari taksi ve 34 KC 2087 plakalı hususi otomobil henüz belirlenemeyen bir nedenden dolayı arka arkaya çarpıştı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında ticari taksi içerisinde bulunan sürücü olduğu yerde sıkıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ekipleri ve çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri ticari taksi içerisinde sıkışan sürücüyü kurtararak sağlık ekiplerine teslim etti. Çarpışmanın etkisiyle 34 KC 2087 plakalı otomobilin ise bariyerlere ok gibi saplandığı görüldü. İtfaiye ekiplerinin uzun uğraşları sonucunda bariyer kesilerek otomobil çekiciye yüklendi. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında Yalçın Değirmenci, Ekrem Aslan, Murat Gökçen, Murat Ceylan, İsmail İpek, Murat Ütaş, Kenan Kara, Nuran Karaoğlu isimli 8 vatandaş çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılar Avcılar Murat Kölük Devlet Hastanesi ve Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanelerde tedavi altına alınan yaralılardan ikisinin durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.

Kazada park halinde bulunan 06 ZOS 99 plakalı araç ve bir iş yeri de zarar gördü. Yaşanan kaza anı ise bir işyerine ait güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Otomobillerin birbirlerine çarpma anı ve park halinde bulunan bir başka araca vurmaları güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi. Meydana gelen kazanın şiddetinin güvenlik kamerasına yansıdığı görüldü. Kazada işyeri zarar gören Emrah Gündüz isimli vatandaş, "Üstten aşağıya doğru gelirken iki araç birbirine çarpıyor. Bir tanesi bizim dükkanımıza giriyor. Bugün burada can pazarı vardı. Buraya bir ışık koysak bunları önleyeceğiz" ifadelerini kullandı.

Kazaya karışan araçların kaldırılmasıyla trafik normale döndü. Polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler