İstanbul'da Trabzon'a uyuşturucu sevkiyatı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet’i Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğüne (KOM) bağlı ekipler uyuşturucu tacirlerine yine göz açtırmadı. İstanbul’dan Trabzon’a uyuşturucu hap sevkıyat olacağının istihbaratını alan KOM ekipleri; uyuşturucunun y

İstanbul'da Trabzon'a uyuşturucu sevkiyatı

Haber61 – Haber Merkezi – Trabzon Emniyet’i Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğüne (KOM) bağlı ekipler uyuşturucu tacirlerine yine göz açtırmadı. İstanbul’dan Trabzon’a uyuşturucu hap sevkıyat olacağının istihbaratını alan KOM ekipleri; uyuşturucunun yola çıktığı otobüsü tespit ettikten sonra Vakfıkebir’den Trabzon’a kadar takip etmeye başladı.

HAPLAR 3 KİŞİNİN

Ortahisar ilçesine giren otobüs sahil yolunda durduruldu. Yolcu otobüsün içerisinde ve bagajında narkotik köpek ile birlikte arama yapan KOM ekipleri; toplamda 1467 adet “ECTASY” ve 3 kiloya yakın esrar maddesini ele geçirdi. Ekipler İstanbul’dan uyuşturucu maddeleri alarak yola çıkan Emre Ö, Serkan Ö. ve Erhan Ş’yi gözaltına alarak Trabzon Emniyetinde getirdi.

MAHKEMEYE SEVK EDİLDİLER

Emniyetteki ifadelerinin ardından Trabzon Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edilen 3 şüpheli hakkında Uyuşturucu Ticareti Yapmak ve sevkıyatında bulunmaktan işlem yapılarak tutuklanması talebi ile mahkemeye sevk edildi. Öte yandan KOM ekipleri aynı araçta A.A ve C.D’ye ait olduğu öğrenilen 2400 paket kaçak sigarayı da ele geçirirken şahıslar hakkında işlem yaptı.

Haber : Şükrü Üçüncü

haber61-uyusturucu-tacirleri.jpg 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler