İstanbul'da o hastane...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haydarpaşa Numune Hastanesi Poliklinik binasında meydana gelen çatlaklar sonrası binanın kapatılmasına karar verdi. HASTANE BOŞALTILDI Akşam saatlerinde Haydarpaşa Numune hastanesinde göçük ve çatlaklar meydana geldi. Yaşan

İstanbul'da o hastane...
İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Haydarpaşa Numune Hastanesi Poliklinik binasında meydana gelen çatlaklar sonrası binanın kapatılmasına karar verdi.
 
HASTANE BOŞALTILDI
 
Akşam saatlerinde Haydarpaşa Numune hastanesinde göçük ve çatlaklar meydana geldi. Yaşanan bu gelişmenin ardından binadaki hastalar, personel ve ekipmanlar tahliye edildi.
 
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN AÇIKLAMA
 
Konuyla ilgili İBB'den de şu açıklama yapıldı:
 
"İstanbul Kadıköy'deki numune hastanesi Poliklinik binasında, yakınındaki inşaat çalışmasından kaynaklanan çatlaklar gözlenmiştir. İlk incelemede söz konusu çatlakların önemli risk oluşturmadığı tespit edilmişse de, poliklinik binasının tedbir ve gözlem amaçlı olarak kapalı tutulması uygun görülmüştür.Yapılacak teknik incelemenin ardından poliklinik binasının yeniden hizmet vermeye ne zaman başlayacağı duyurulacaktır."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Sağlık