İstanbul’da iki noktada şüpheli paket paniği

Mecidiyeköy ve Maçka'da vatandaşlar tarafından fark edilen iki şüpheli paket, bomba imha uzmanı polisler tarafından patlatılarak etkisiz hale getirildi. Her iki paketin de boş çıkmasıyla vatandaşlar derin bir nefes aldı.Polisi harekete geçiren ilk olay, Ş

İstanbul’da iki noktada şüpheli paket paniği

Mecidiyeköy ve Maçka'da vatandaşlar tarafından fark edilen iki şüpheli paket, bomba imha uzmanı polisler tarafından patlatılarak etkisiz hale getirildi. Her iki paketin de boş çıkmasıyla vatandaşlar derin bir nefes aldı.

Polisi harekete geçiren ilk olay, Şişli Mecidiyeköy'de saat 13.30 sıralarında meydana geldi. Eski Ali Samiyen Stadyumu karşısında bir bankanın önünde sahipsiz bir poşet gören vatandaşlar durumdan şüphelenerek polise haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan polis ekipleri şüpheli poşetin bulunduğu alanı güvenlik şeridiyle çevirerek, bankanın bulunduğu caddeyi trafiğe kapattı. Polis ekiplerinin haber vermesiyle olay yerine gelen bomba imha uzmanı şüpheli poşeti fünye ile patlattı. Poşet içinden eski bir yağmurluk çıktı. Poşetin boş çıkmasıyla trafik yeniden açıldı.

İkinci şüpheli paket olayı ise, saat 15.00 sıralarında Maçka Parkı'nın önünde bulunan Bayıldım Caddesi üzerinde meydana geldi. Kaldırım üzerindeki ağaçların altında siyah bir çanta gören vatandaşlar polise haber verdi. İhbar üzerine olay yerine gelen polis çevrede güvenlik önlemi alırken cadde trafiğe kapatıldı. Şüpheli çanta bomba imha uzmanı tarafından fünye ile patlatıldı. Çantadan su şişesi ve çöp çıktı. Çantanın boş çıkması üzerine alınan önlemler sonlandırılırken, çevrede bulunan vatandaşlar derin bir nefes aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem