IŞİD'den kurtarılan Ömer Çil ailesine kavuştu

101 gün sonra ailesine kavuşanlardan biri olan konsolosluk görevlisi özel harekatçı Ömer Çil. Hatay'daki evine giden Çil, kaçırıldığı gün dünyaya gelen 3 aylık kızını ilk kez görmenin mutluluğunu yaşadı.Ailesi tarafından sevinç gözyaşları ile karşılanan Ö

IŞİD'den kurtarılan Ömer Çil ailesine kavuştu

101 gün sonra ailesine kavuşanlardan biri olan konsolosluk görevlisi özel harekatçı Ömer Çil. Hatay'daki evine giden Çil, kaçırıldığı gün dünyaya gelen 3 aylık kızını ilk kez görmenin mutluluğunu yaşadı.

Ailesi tarafından sevinç gözyaşları ile karşılanan Ömer çil hiç görmediği çocuğuna sarılarak gözyaşı döktü. Musul kentin konsoloslukta görevli iken IŞİD örgütü tarafından rehin alındığı gün dünya’ya gelen kızları 3 aylık Miray Erva ve 3 yaşındaki Zeyneb sarılarak hasret gideren Ömer çil gözyaşlarına hakim olamadı.

DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI

Ömer çil’in babası Ali Çil ve annesi Sultan çil oğullarını karşılarında görünce gözyaşlarına boğuldu. Serbest bırakılan Ömer Çil yaptığı açıklamada ,”Allahım kimseye böyle bir acı yaşatmasın çok şükür evime döndüm emeği geçenlerin hepsinden Allah razı olsun”dedi.

''DAVUTOĞLU VE TÜM YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDERİM''

Ömer çil’in babası Ali Çil, oğlunun serbest bırakılmasından dolayı çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Oğlumun kurtulmasında emeği geçen başta Sayın Başbakanımız Davutoğlu ve tüm devlet yetkililerine teşekkür ederim" dedi. 9 aydır kocasını göremediğini ifade eden Ömer Çil’in eşi Hanife Çil ise kocasını yanında gördüğünden dolayı sevinçli olduğunu ifade etti.

Evine dönen Ömer çil için evinde önünde kurban kesilerek kuranı kerim okutulmasının ardından çil ailesi hasret giderdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler