IŞİD bıraktı Ordu'ya döndü

 Musul'da rehin alındıktan sonra Türkiye'ye getirilen konsolosluk görevlilerinden Ankara Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nde görevli polis memuru Bünyamin Uludağ, Ordu'daki baba ocağında sevinçle karşılandı.Uludağ, memleketi Ordu'nun Gölköy ilçesi E

IŞİD bıraktı Ordu'ya döndü

 Musul'da rehin alındıktan sonra Türkiye'ye getirilen konsolosluk görevlilerinden Ankara Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şubesi'nde görevli polis memuru Bünyamin Uludağ, Ordu'daki baba ocağında sevinçle karşılandı.

Uludağ, memleketi Ordu'nun Gölköy ilçesi Erentepe Mahallesi'ndeki baba ocağına gelişinde önce annesi Bergüzel ve babası Selami Uludağ ile yol üzerinde kucaklaştı. Bulunduğu araçtan inerek oğlu Bünyamin Uludağ'a sarılıp uzun süre mutluluk gözyaşı döken anne Uludağ, "Canım yavrum, Allah seni bize bağışladı, seni çok özledik" dedi.

 Baba Selami Uludağ da oğluna "Geçmiş olsun oğlum, evine hoş geldin" diyerek gözyaşı döktü. 

- İlçe girişinde kalabalık bir grup tarafından karşılandı 

Anne ve babasıyla bir süre hasret giderdikten sonra Türk bayrağı asılı ve önünde "Annen özlemle, hasretle kucaklar hoş geldin oğlum" yazan araçla ilçeye hareket eden Uludağ, burada Gölköy Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, Belediye Başkanı Ali Kemal Mert ve çok sayıda vatandaş tarafından karşılandı. 

"Geçmiş olsun" dileklerini kabul eden ve duygulandığı gözlenen Bünyamin Uludağ, gazetecilere yaptığı açıklamada, tekrar toprağına, ailesine ve yakınlarına kavuştuğu için Allah'a şükrettiğini söyledi. 

- "Allah'a sonsuz şükrediyorum"

Yapılan karşılamanın kendisini çok duygulandırdığını ifade eden Uludağ, şöyle konuştu:

"Duygularımı kelimelerle anlatmak çok zor. Çok uzun süre orada kaldık, zor günler geçirdik ancak şu tabloyu gördükten sonra Allah'a sonsuz şükrediyorum. Oğlumu da ilk defa Ankara'da gördüm. Çünkü ben oradayken doğmuştu. Devletimizin çabası, sizlerin duasıyla çok şükür onlara kavuştum. Beni karşılamaya gelen herkesten Allah razı olsun. Çok teşekkür ediyorum." 

Uludağ'an eşi Hilal Uludağ ise "Sabrın sonu selamettir dedik, sabrettik. Çok şükür kendisine kavuştuk. Herkese teşekkür ederim" ifadesini kullandı.

Konuşmaların ardından Gölköy Belediye Başkanı Ali Kemal Mert, Uludağ'a Türk bayrağı ile Kur'an-ı Kerim hediye etti. 

​Karşılama sırasında kurban kesilerek dua edildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler