İrem Derici'den frikik önlemi!

Mersin'in Silifke ilçesinde bu yıl "Göksu Yılı" sloganıyla 42.'si düzenlenen Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan ünlü sanatçı İrem Derici, giydiği mini etek nedeniyle frikik vermemek için basın mensuplarını sahneden u

İrem Derici'den frikik önlemi!

Mersin'in Silifke ilçesinde bu yıl "Göksu Yılı" sloganıyla 42.'si düzenlenen Uluslararası Silifke Kültür Haftası etkinlikleri kapsamında sahneye çıkan ünlü sanatçı İrem Derici, giydiği mini etek nedeniyle frikik vermemek için basın mensuplarını sahneden uzaklaştırdı.

"HAYRANLARINA DA İZİN VERMEDİ"

Silifke Belediyesi tarafından Göksu Aile Çay Bahçesi'ndeki yeni festival alanında kurulan sahnede hayranlarının karşısına çıkan İrem Derici, giydiği mini etek nedeniyle sahne önünde bulunan basın mensuplarını sahneden uzaklaştırdı. Basın mensuplarının kamera ve fotoğraf çekmesine izin vermeyen sanatçı, menajeri aracılığıyla basın mensuplarına ambargo koydurttu. Cep telefonuyla fotoğraf çekmek isteyen sahne önündeki hayranlarına da izin vermeyen İrem Derici sahne önünün boşaltılmasını istedi.

SANATÇIYA PLAKET VERİLDİ

Değişik sanatçıların şarkılarını okuyan İrem Derici, kendi şarkılarını okumadığı için hayranlarını üzdü. Konser arasında sahneye gelen Uluslararası Silifke Kültür Haftası Düzenleme ve Yürütme Komitesi Fahri Başkanı ve İlçe Kaymakamı Şevket Cinbir, gecenin sunucusu Vatan Şaşmaz ile birlikte sanatçıya plaket, teşekkür belgesi ve çiçek verdi.

irem-derici-frikik-vermemek-icin-gazetecileri-7349021_4211_m.jpg

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler