İnekler hastanelik oldu

Bartın’ın Çaybükü köyünde yol kenarına dökülen çürük karpuzlardan yiyen ineklerin rahatsızlanması köylülerin tepkisine sebep oldu. Çaybükü köyünde bir tır dolusu çürüyen karpuzun yol kenarına döküldüğünü belirten köylüler, çevreye yayılan kötü kokudan ve

İnekler hastanelik oldu
Bartın’ın Çaybükü köyünde yol kenarına dökülen çürük karpuzlardan yiyen ineklerin rahatsızlanması köylülerin tepkisine sebep oldu.
 
Çaybükü köyünde bir tır dolusu çürüyen karpuzun yol kenarına döküldüğünü belirten köylüler, çevreye yayılan kötü kokudan ve bu karpuzlardan yiyen ineklerinin rahatsızlanmasından dolayı şikayetçi olduklarını belirttiler. Çaybükü köyü sakinlerinden Cengiz Gürkan yaptığı açıklamada, “Buraya kim olduğunu bilmediğimiz şahıslar tarafından dökülen çürük karpuzun kokusundan buradan geçemiyoruz. Sağlık bakımından son derece zararlı ve sulamaya getirdiğimiz hayvanlar bu karpuzlardan yediği için rahatsızlandı. Bizde veteriner çağırmak zorunda kaldık. Bunun sorumlularının bulunmasını istiyoruz. Karpuzlar geçen sabah bir tırdan dökülmüş, bir arkadaşımızda yol üstü giderken görmüş ve karpuzu döken şahısların fotoğrafını çekmiş. Bizimde haberimiz o şekilde oldu. Şu anda iki tane komşumuzun inekleri çürük karpuz yedikleri için rahatsızlandı. Bu işin sorumlularının bulunmasını istiyoruz” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler