İlk THY uçağı indi

ABD’de etkili olan kar yağışı nedeniyle uçuşların iptal edilmesinin ardından Türk Hava Yolları’nın TK 1 sefer sayılı uçağı, JFK Havalimanı’na inen ilk uçak oldu.ABD’deki kar nedeniyle yaklaşık 3 bin civarında uçuş iptal edilmişti. 27 Ocak günü kimsenin in

İlk THY uçağı indi

ABD’de etkili olan kar yağışı nedeniyle uçuşların iptal edilmesinin ardından Türk Hava Yolları’nın TK 1 sefer sayılı uçağı, JFK Havalimanı’na inen ilk uçak oldu.

ABD’deki kar nedeniyle yaklaşık 3 bin civarında uçuş iptal edilmişti. 27 Ocak günü kimsenin inemediği JFK Havalimanı’na ilk inen uçak ise THY’nin TK 1 sefer sayılı uçağı oldu.

THY’den yapılan açıklamada, “Amerika Birleşik Devletleri’nin kuzeydoğusunda etkisini gösteren şiddetli kar fırtınası nedeniyle New York, Boston ve Washington seferlerimiz için alınan tedbirlerle Türk Hava Yolları başarılı bir operasyon gerçekleştirmiştir. 26 Ocak TK 1 (IST/New York) , TK 81 (IST/Boston) , TK 7 (IST/Washington) seferleri vaktinde icra edilmiş, dönüş seferlerinden TK 12 (New York/IST) ve TK 82 (Boston/IST) 4’er saat erken, TK 8 (Washington/IST) vaktinde icra edilmiştir. 27 Ocak TK 3/4 (IST/New York/IST) ve TK 81/82 (IST/Boston/IST) seferleri iptal edilmiş, TK 1 (IST/New York) sefer için ise on-time icra etme kararı alınmıştır. İptal edilen seferlerin saatlerinde ilgili meydanlar operasyona kapalı kalmıştır. Bugün itibariyle kar yağışı meydanlar üzerindeki etkisini kaybetmiştir ya da kaybetmektedir. Tüm seferlerimiz normal tarifeli saatlerinde icra edilecektir” denildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler