Astrolog Banu Boz

Astrolog Banu Boz

İkizler burcunda dolunay 24-11-2015

26 Kasım 2015 saat 00 44 sularında, İkizler burcunun 03 derecesinde gerçekleşecek olan dolunay, yine bir şeyleri ortaya çıkaracak.
Ayın, Satürn- Neptün karesinden etkilenmesiyle ortaya çıkan enerji yüzünden yanıltıcı ve gerçek dışı haberlerle karşılaşabiliriz, dikkat derim. İkizler burcunun 03 derecesinde gerçekleşecek olan dolunay, yakın çevre dahil kısa yolculuklar, e-postalar, yazılı belgeler, ticaret ve anlaşmalarla ilgili konulardaki eksiklikleri ve göz ardı edilmiş ya da saklanmış konuları bu iki haftalık süre içerisinde ortaya çıkaracak.
Merkür’ ün Uranüs’le olan kontağı beklenmedik şaşırtıcı haberleri ve şartları gösterirken, bu dolunaydan Terazi ve Kova burcu destek görecek. 4-8 aralık doğan Yaylar 4-8 Haziran doğan İkizler burcu 4-8 arası doğan Balık burçları ve 4-8 Eylül arası doğan Başak Burçlarının hayatlarında önemli konuları açığa çıkaracak olan İkizler burcu dolunayı değişimleri de beraberinde getirecek.
BURÇLARA GÖRE DOLUNAY:
LÜTFEN YÜKSELEN BURCUNUZA GÖRE OKUYUNUZ:
KOÇ: Dolunayla birlikte, internet üzerinden yaptığınız işler, yakın çevreniz, eğitim faaliyetleriniz, kardeşler, yazışmalar ve sözleşmelerle ilgili konular netleşecek. Belli bir eğitim programında iseniz plan ve projeleriniz görünür hale gelecek. Yanılma ve yanlış anlaşılmalara dikkat.
BOĞA: Dolunayla birlikte, bütçeniz, gelir ve harcamalar, finansal konular öne çıkacak. Gelir elde etme, kaynaklarınızı doğru kullanma gibi konular netlik kazanıp görünür hale gelecek. Ortak gelirleri gözden geçirmek için bu dolunay bir fırsat. Hesap hatalarına dikkat.
İKİZLER: Kişisel girişimleriniz, Genel sağlığınız ve fiziksel görünümünüzle ilgili yapmış olduğunuz girişimlerdeki gelişmeleri daha iyi göreceksiniz. Eş, anlaşmalar ve kredi borçlarla ilgili gelişmeler netlik kazanacak. Bilgiler yanlış olabilir, yanılmamaya dikkat.
YENGEÇ: İkizler burcu dolunayı sizin kadersel alanınızda gerçekleşecek. Kontrol dışı olaylar, hapishane ve hastanelerle ilgili konular netlik kazanacak. Eşiniz veya partnerinizle halledilmemiş, tam anlamıyla açığa çıkmamış meseleler bu dolunayın etkisiyle gün yüzüne çıkacak. Karar alırken yanılmamaya dikkat.
ASLAN: Sosyal çevreniz, proje ve arkadaşlıklarınız, Aşk, çocuklarlar ve yaratıcılıkla ilgili konularda ki hedefleriniz netlik kazanacak kararlarınızı alırken yanılabilirsiniz dikkat.
BAŞAK: Dolunayla birlikte hedefleriniz ve kariyerinizle ilgili, gelecek için yaptığınız planlar netlik kazanacak. Yeni temeller atacaksınız. Kararlarınızda dikkatli olunuz.
TERAZİ: Akademik çalışmalar, yurt dışı işler, hukuksal sorunlar, seyahatler, yayıncılık ve iş birliği içinde olduğunuz kişilerle ilgili konular netlik kazanacak. Gelişmeler sizi yanıltabilir dikkatli olunuz.
AKREP: Dolunayla birlikte ortak parasal konular, vergi, miras, sigorta işleri, kredi borçlar, alacak ve ödemelerle ilgili konular netlik kazanacak. Bilgiler net olmayabilir.Teşhis edilmesi gereken hastalıklarınız varsa bu dolunayla birlikte öğrenebilirsiniz.
YAY: Dolunayla birlikte özel ve iş ilişkilerinizde, anlaşmalarda ve eşinize ait konular netlik kazanacak. Anlaşmalar, ortaklıklar, davalar sonuçlanabilir. Yeni biri ile tanışma fırsatı bulabilirsiniz. Kararlarınızda yanılmamaya dikkat.
OĞLAK: Dolunayla birlikte iş ilişkileri, günlük işler ve sağlığınız ön plana çıkacak. Çalışma arkadaşlarınızla ilgili daha önce bilmediğiniz konuları bu dolunay sayesinde öğreneceksiniz.Bilgiler net olmayabilir. Karar alırken dikkat.
KOVA: Aşk yaşamı, çocuklar, spor ve hobilerinize dair konular netlik kazanacak. Eğlence ve yatırımlar bu dönemde öne çıkabilir. Spor, hobi ve sahne çalışmaları yapıyorsanız ya da bir ekipte etkinseniz bu dolunayla birlikte neler yapmanız gerektiği netlik kazanacak. Yanılmamaya dikkat.
BALIK: Dolunayla birlikte eve ve aileye ait konular netlik kazanacak. Gayrimenkul alım satımlarında girişimlerinizi daha net göreceksiniz. Kariyer planlarınız ve hedeflerinizdeki eksikleriniz açığa çıkacak. Yeni temeller atacaksınız. Karar alırken dikkatli olunuz.
Şartlarınız ne olursa olsun doğru olun, doğru kalın, Hoşçakalın.

YAZIYA YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
SON YAZILAR