"İkinci yarı daha agresifdik"

UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Lokoren'i 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da Halilhodzic'in yardımcısı Bonneway değerlendirmelerde bulundu.Bonneway şöyle konuştu;İlk yarı iyi değildik. İstikrar yoktu pek çok şey eksikti buyüzden goller gelmedi. İkinci yarıda o

"İkinci yarı daha agresifdik"

UEFA Avrupa Ligi'nde sahasında Lokoren'i 2-0 mağlup eden Trabzonspor'da Halilhodzic'in yardımcısı Bonneway değerlendirmelerde bulundu.

Bonneway şöyle konuştu;

İlk yarı iyi değildik. İstikrar yoktu pek çok şey eksikti buyüzden goller gelmedi. İkinci yarıda oyuncularımız daha fazla agresif, istekli olunca gollere ulaştık. Bizi çok sevindiren bu ikinci galibiyet sonrası çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bizim için çok önemli bir maçımız var Pazar günü. Bu maçı dakazanırsak yolumuza daha sağlam devam edeceğiz. Buradan oyuncularımıza "Bravo çocuklar" demek istiyorum. Taraftarlarımıza da destekleri için teşekkür ediyorum.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler