İhsanoğlu'dan Erdoğan'a yanıt

Başbakan Erdoğan'ın dün isim vermeden hedef aldığı ve, "Sayemizde bir yere geldin" dediği Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'dan, yanıt geldi. İhsanoğlu, "Uluslararası görevlere minnet borcu değil, devlet ve millet adına yapılan hizmetlerdir" dedi. 

İhsanoğlu'dan Erdoğan'a yanıt
Başbakan Erdoğan'ın dün isim vermeden hedef aldığı ve, "Sayemizde bir yere geldin" dediği Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'dan, yanıt geldi.
 
İhsanoğlu, "Uluslararası görevlere minnet borcu değil, devlet ve millet adına yapılan hizmetlerdir" dedi.
 
İhsanoğlu'nun, Köşk yarışındaki rakibi Başbakan Erdoğan'ın dile getirdiği, "Bulunduğu görevlere desteğimizle geldi" sözlerine yanıtı şöyle oldu:"Benim bu göreve nasıl geldiğim çok açıktır. Ben bunu her zaman söyledim. Bu, Türkiye hükümetinin aday göstermesiyle oldu. Fakat, Türkiye hükümeti daha önce de sonrada adaylar gösterdi ama kazanamadılar. Uluslararası görevlere gelmek bir minnet borcu değil, devlet adına, millet adına yapılan hizmetlerdir. Ben bu hizmetleri çok iyi şekilde yaptığıma inanıyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Siyaset