İHO'dan taraftara mesaj var

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan mesaj var. Bu ay ki dergide transferlerle ilgili açıklamala yapan Hacıosmanoğlu, passolig konusuna dikkat çekti."Büyük Trabzonspor'un büyük taraftarı" cümlesiyle açıklamalarına başlayan Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti;Öncelikli

İHO'dan taraftara mesaj var

İbrahim Hacıosmanoğlu'ndan mesaj var. Bu ay ki dergide transferlerle ilgili açıklamala yapan Hacıosmanoğlu, passolig konusuna dikkat çekti.

"Büyük Trabzonspor'un büyük taraftarı" cümlesiyle açıklamalarına başlayan Hacıosmanoğlu, şöyle devam etti;

Öncelikli olarak 2014-2015 futbol sezonunun başta Trabzonsporumuz olmak üzere tüm kulüplere hayırlı olmasını diliyorum. umarım, tertemiz, sadece sahada mücadale edenin kazandığı, kaybedenin kazanını alkışladığı bir sezon geçiririz. Türk futbolunun önemli değerlerinden sayın Süleyman Saba'nın isminin verildiği bu sezonda, futbolun tüm paydaşlarının, bu ismin ağırlığına yakışır, adil bir mücadele içinde olmasını temenni ediyorum.

TRANSFERLER HAKKINDA NELER SÖYLEDİ?

"YAPAMAZSIN SÖZLERİNE ALDIRIŞ ETMEDEN..."

Trabzonspor yönetimi olarak ben ve ekip arkadaşlarım, inandığımız, bizi ve türk futbolunu daha da yükseğe çıkartarak bir kadro oluşturduk. Takımızın başına tecrübesine ve kişiliğine güvendiğimiz Vahid Halilhodzic'i getirdik.Transferler konusunda kendisinin verdiği doğrultu da ilerledik.Bu anlamada kadronun oluşmasında emeği geçen kulüp CEO'muz Sayın Burak Gürdal ve ekibine teşekkür ederiz. Yaptığımız tüm transferleri Büyük trabzonspor hedefine bir adım daha yaklaşabilmek adına yaptık. Birşey yapamayan insanların "yapamazsın" sözlerine aldırış etmeden çalıştık ve bu kadroyu  Trabzonspor severlerine sunduk.

İHO'DAN PASOLİG MESAJI!

"KULÜBÜMÜZÜ AVRUPA'NIN SAYILI KULÜPLERİNDEN YAPABİLMEK İÇİN..."

Sportif anlamda bu hedefe ulaşmak için siz değerli Trabzonspor taraftarlarına da bazı görevler düşmekte. Kulübümüzü Avrupa'nın sayılı kulüplerinin arasına sokmak için, gerçek taraftarlarımıza ihtiyaçımız var. Yeni sezon için uygulamaya girene-bilet, yasqal bir zorunluktur. Dolayısıyla e-bilet uygulaması olmadan, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda ki son sezonun canlı şahidi olmanız mümkün değil.

Son olarak, yeni sezonda saha içinde terinin son damlasına kadar trabzonspor'un başarısı için mücadele edecek oyuncularımıza sonsuz başarılar diliyorum. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor