İHO yine sözünü çiğnedi

Trabzonspor’da 2013’ün Mayıs ayında görevi devralan İbrahim Hacıosmanoğlu bugüne kadar çiğnediği birçok söze bir yenisini daha ekledi.Göreve geldiğinde “Başarılı olamazsak bırakır gideriz” diyen Hacıosmanoğlu başkanlığı süresince bir sportif başarı yakala

İHO yine sözünü çiğnedi

Trabzonspor’da 2013’ün Mayıs ayında görevi devralan İbrahim Hacıosmanoğlu bugüne kadar çiğnediği birçok söze bir yenisini daha ekledi.

Göreve geldiğinde “Başarılı olamazsak bırakır gideriz” diyen Hacıosmanoğlu başkanlığı süresince bir sportif başarı yakalayamazken borcun da alıp başını gitmesine rağmen yeniden aday olduğunu açıklayarak kendisiyle bir kez daha çelişkiye düştü.

Sportif başarının yanında elle tutulur hiçbir projeye de imza atamayan Hacıosmanoğlu ve yönetimi yaşanan onca krize rağmen böyle bir karar alması “Koltuk sevdası” olarak yorumlandı.  Özellikle son dönemde TFF başkanlık seçiminde dik duruşun yitirilmesi camia ve taraftarlar arasında büyük tepkilere neden olmuş ve yöneticilerin istifaları peş peşe gelmişti.

Bu kadar krizin üzerine Hacıosmanoğlu’nun yeniden aday olacağını açıklarken hodri meydan diyerek “Herkes hazırlığını yapsın. Eminimki Trabzonspor Sevdalıları yeniden bizi seçecektir” ifadelerini kullanması “Kulübe binden fazla usulsüz üye kaydı yapıldı. Hacıosmanoğlu onlara güveniyor.” iddialarını da yanında getirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor