"İHO erkek gibi çıkıp..."

Trabzonspor Divan Genel Kurulu bugün gerçekleştiriliyor.Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan seçildiği kongreyi mahkemeye veren üye Ali Sait Yılmaz Haber61 TV'ye flaş açıklamalarda bulunduAli Sait Yılmaz, "Mahkemeye verdik ama başkan karara uym

"İHO erkek gibi çıkıp..."

Trabzonspor Divan Genel Kurulu bugün gerçekleştiriliyor.

Trabzonspor'da İbrahim Hacıosmanoğlu'nun başkan seçildiği kongreyi mahkemeye veren üye Ali Sait Yılmaz Haber61 TV'ye flaş açıklamalarda bulundu

Ali Sait Yılmaz, "Mahkemeye verdik ama başkan karara uymuyor. Tekar mahkemeye vererek bunu yaptırdık. 15 gün süre tanıdık. Pazartesi süre doluyor. Bir şeyler olması lazım artık. Olmazsa bunun anlamı HacıosmanoğluTrabzonspor’un kötülüğü için uğraşıyor demektir. Yapılan herşey usülsüz. Bunlara çeki düzen verilmesi gerekiyor" dedi.

Yılmaz, "Hacıosmanoğlu erkek gibi çıksın, bende adayım desin. Bir ay içinde kongre yapsın. Süleyman Hurma nereden çıktı. İyi bir isim değil. Süleyman Hurma Trabzonspor’dan kovularak gitti. Ne yaptıkları belli değil. Tezgah mı bu, nedir. Belli değil" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor