İHO borçları mı savunacak?

Trabzonspor'da yarın Divan Kurulu toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıya seçimde aldığı hezimet sonucun ardından sessizliğe bürünen eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’da katılacak.   Hacıosmanoğlu’nun son dönemde UEFA’dan da mali konuda kısıtlama cezası

İHO borçları mı savunacak?
Trabzonspor'da yarın Divan Kurulu toplantısı gerçekleştirilecek. Toplantıya seçimde aldığı hezimet sonucun ardından sessizliğe bürünen eski başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’da katılacak.
 
Hacıosmanoğlu’nun son dönemde UEFA’dan da mali konuda kısıtlama cezası verilmesiyle camiada hedef isim olmasıyla ilgili konuşacağı öğrenildi. Başkanlığı döneminde borcu büyük miktarlarda arttırarak kulübün geleceğini tehlikeye soktuğu dile getirilen Hacıosmanoğlu’nun, kendisini nasıl savunacağı merakla bekleniyor.
 
Bilindiği gibi mevcut Başkan Muharrem Usta başkanlığa gelmesiyle birlikte geçen sürede mali yapıyı düzene sokmak için çaba sarfettiğini her fırsatta dile getirerek direk olmasa da dolaylı olarak önceki yönetimi eleştirmişti. Bu nedenle Hacıosmanoğlu’nun toplantıda Usta’nın sözlerine de cevap verip vermeyeceği büyük merak konusu. 
 
Öte yandan Hacıosmanoğlu 170 Milyon TL borçla aldığı kulübü 473 Milyon TL borçla Muharrem Usta’ya teslim ettiği de hafızalardaki yerini korumaya devam ediyor.
 
Trabzonspor Divan Kurulu toplantısı 28 Mayıs Cumartesi günü saat 13.00’de Kadir Özcan Tesislerini Nizamettin Algan Salonu'nda yapılacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler