İftira atan adam dayak yedi

Katıldığı bir televizyon programında MHP'li Meral Akşener'in kaseti olduğunu iddia eden ve bu açıklamasıyla büyük bir tartışma başlatan gazeteci, yazar Latif Erdoğan, Beşiktaş'ta bir televizyon programına katılmak üzere geldiği binanın asansöründe iki gen

İftira atan adam dayak yedi
Katıldığı bir televizyon programında MHP'li Meral Akşener'in kaseti olduğunu iddia eden ve bu açıklamasıyla büyük bir tartışma başlatan gazeteci, yazar Latif Erdoğan, Beşiktaş'ta bir televizyon programına katılmak üzere geldiği binanın asansöründe iki gencin kendisine saldırdığını söyledi.
 
A Haber kanalının oto parkında saldırıya uğrayan Erdoğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Beklediğimiz bir şeydi ama bu kadar hafif atlatacağımıza ihtimal vermiyorduk. Aşağıda asansörde iki genç geldi, 'Fotoğraf çektirebilir miyiz?' dediler. Ben de 'siz kimsiniz' diyeceğim sırada üzerime hücum ettiler." dedi.
 
"ALNIMDAN VURULUNCA YERE DÜŞTÜM"
 
Erdoğan, kendini korumak için eğildiğini ifade ederek, "Anlımdan vurulunca yere düştüm. Ondan sonra üzerime hücum ettiler. Bir şeyler de bağırdılar ama anlayamadım ne dediklerini. Televizyonlarda yaptığımız konuşmalarda ve yazdığımız yazılarda hedef olduğumuz belli. Bu işi kimin organize ettiğini bilemeyiz" ifadelerini kullandı.
 
"HEDEF ŞAŞITMAK İÇİN DE YAPILMIŞ OLABİLİR"
 
"Hedef şaşırtmak için de yapılmış bir saldırı olabilir" diyen Erdoğan, hukuki sürecin başladığını, soruşturmanın takipçisi olacağını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler